dr Mihaela Grigore

medic primar Obstetrică Ginecologie


Repere

După finalizarea Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF “Grigore T.Popa” Iași am început specializarea în obstetrică ginecologie în același centru universitar. În permanență mi-am dorit ca pregătirea din țară să fie dublată de stagii efectuate în străinătate, focusate pe o serie de arii de interes: infertilitate (McGill University, Montreal), chirugie minim invazivă (Hopital St Antoine, Paris), patologia colului uterin (Vanderbild University, Nashville, SUA și Frauenklinik Freiburg, Germania), chirurgia senologică (Institute Curie, Paris).

Deși activitatea medicală am început-o în sistemul de stat, am simțit nevoia de a practica medicina la standarde internaționale și cu aparatură ultraperformantă motiv pentru care deschis în anul 1999 Centrul Medis, proiect de care sunt mândră prin felul în care acesta a crescut de la an la an. Dovadă că și alții ne-au apreciat efortul este premiul pentru antreprenoriat medical din cadrul Gala Medica în 2014

Activitatea medicală a fost îmbinată și cu cea didactică și de cercetare, ceea ce a dus la obținerea titlului de doctor în medicină în anul 2000, și la elaborarea unor monografii și cărți, precum și a unor lucrări științifice fie publicate în prestigioase reviste de specialitate fie comunicate la congrese internaționale sau naționale.

Am organizat două workshop-uri de patologie a colului uterin sub egida ESGO (European Siciety of Gynecologic Oncology) în cadrul cărora am avut invitați de marcă din acest domeniu.

detalii C.V. complet